I næsten 25 år nu har Papo inspireret børn til at vokse og opdage verden omkring dem. Barndommen er en tid med drømme og eventyr, og det var det, Papo havde i tankerne, da de besluttede at skabe vores første prinsesser, prinser, drager og riddere.

Takket være originaliteten af ​​Papos produkter, og den ekstreme omhu hvormed de skaber deres produkter i forhold til produktkvalitet og sikkerhed, har Papo imponeret børn og forældre gennem rigtig mange år. Papo er nu en reference i verden af ​​modelfigurer og fortsætter med at udvikle nye serier for at inspirere fantasien hos børn over hele verden.

Fra den første spirende inspiration og idé til en ny figur og helt frem til produktion er hver enkelt Papo-figur designet i Frankrig, altid klar til at blive produceret i højeste kvalitet. Figurerne er håndmalet, opmærksomheden på detaljerne i hver enkelt figur er blandt andre godkendt af eksperter på for eksempel naturhistoriske museer verden over. Papos figurer såvel dyr som mennesker er anekendt for deres helt ekstraordinære realistiske udseende. Både børn og voksne bliver hurtigt betaget af de smukke dyr, pirater, prinsesser og dragende fantasivæsner.

Papo har en bred vifte af 600 genstande, dyr eller karakterer organiseret i 12 serier. I en tid med masseforbrug og bortskaffelsesvarer fortsætter Papo med at producere legetøj af høj kvalitet, der holder over tid og kan videregives fra generation til generation.

 • STIMULERER FANTASIONEN

  PAPO-figurer gør det muligt for børn at opfinde nye historier hver dag. De hjælper med at udvikle deres nysgerrighed og stimulere deres fantasi.

 • LÆRINGSSTØTTE

  Børn på 3 år og derover kan opdage verden omkring dem gennem de mange dyr og karakterer, som giver et sjovt og omfattende underholdningsmedie.

 • EKSTREMT DETALJERET

  Papo tilbyder ultrarealistiske figurer til ægte fordybelse i hvert univers. Nøjagtigheden af ​​stillingerne, den trofaste gengivelse af dyret og opmærksomheden på detaljer bringer virkelig PAPO-figurerne til live!

 • HÅNDMALEDE FIGURER

  Alle PAPO figurer er håndmalede for at give et meget højt detaljeniveau og flot finish.

 • HOLDBARHED

  I næsten 30 år har Papo skabt tidløse figurer af høj kvalitet, der er gået i arv fra generation til generation.

 • FRANSK CREATION OG KNOW-HOW

  Alle Papo-kreationer er designet og udviklet i Frankrig med det mål at levere et lege- og læringsmedium af høj kvalitet.

 • OPDAG PAPOs VERDEN

  Vilde dyr, havdyr, husdyr, heste, dinosaurer, riddere, drager, prinsesser, enhjørninger og meget mere…